2009-02-03 11:35:41• hírek • Szatmar.ro

Marával erősít a CFR

Bogdan Mara a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR ötödik téli igazolása.

Bogdan Mara szerződését a múlt héten bontotta fel az Unirea Urziceni és a 31 éves csatár máris talált magának csapatot, mégpedig a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR csapatában folytatja pályafutását.

Iuliu Muresan, a Szamos-parti egyesület elnöke hétfő este jelentette be, hogy csapata leigazolja a hétszeres román válogatott támadót. „Nálunk az érték a mérvadó és ő egy nagyon jó játékos, aki beleillik a csapat játékstílusába", indokolta a döntést a sportvezető. Mara a klub bejelentése szerint három éves szerződést ír alá, amely évi 200.000 eurós fizetést garantál neki.

Ion Bogdan Mara az ősszel még a bajnoki tabella második helyén található Unirea Uziceni csapatának egyik alappillére volt, ahol az idei szezonban 17 alkalommal lépett pályára és öt gólt szerzett. A bajnoki szünetben azonban a csapat vezetői közölték vele és az ausztrál Jacob Burns-el, hogy a gazdasági válság miatt nem tudják fizetni a fizetésüket, ezért felbontják a szerződésüket.

Mara kacifántos pályafutása során megfordult már az Inter Szeben, a Dinamo, a Rapid, az Aradi UTA és az Urziceni csapataiban, valamint a spanyol Alaves és Poli Ejido, a kínai Tianjin Teda és az ukrán Stal Alcsevsk színeiben. A középpályásként és csatárként is bevethető játékos Rade Veljovics, Augustin Viana, Dario Flores és Paolo Frangipane után a CFR ötödik téli igazolása.

Mara és Ionut Popa nézeteltérése

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: